Hoppa till sidans innehåll

Maillista


Maillista - Rävetofta OK på Google Groups

För att på ett enklare sätt nå ut med information och meddelanden till alla Rävetoftas medlemmar och intressenter har vi skapat en maillista på en s.k. grupp på Google för Rävetofta. Tanken är att man ska kunna skicka e-post till en enda adress som är gemensam för alla gruppens anslutna medlemmar. Jättebra om man vill dela med sig av information som har med klubbens aktiviteter att göra t.ex tävlingar, träningar, samåkningar och övriga aktiviteter.

Vill ni vara med på maillistan måste ni ansöka om medlemskap i Rävetoftas google-grupp. Detta gör ni genom att antingen skapa ett personligt användarkonto på google.com med er personliga e-postadress, logga in och därefter anslut det till ROKs google-group. Alternativt skickar ni ett e-postmeddelande till Karolina Erikers, misserikers(snabel-a)gmail.com så skickar hon en inbjudan till din e-postadress som du sen accepterar för att komma med på maillistan.

Länk till Rävetoftas grupp: http://groups.google.com/group/ravetoftaok

För att skicka e-post till denna alla mottagare som är anslutna till maillistan så använder man följande adress: This is a mailto link

Uppdaterad: 2014-04-03 23:24
Skribent: Eva-Lotta Bengtslin

SOLs hemsida

     Våra Sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0418-431300
Fax: 0418-431310
E-post: This is a mailto link

Se all info