Hoppa till sidans innehåll

Tävlingstips


På denna sida finner du kommande större tävlingar och evenemang. Sidan uppdateras allteftersom. Saknar du något? Tipsa Magnus på e-postadressen nedan.

2019

Ösa-träffen, ultralång-SM och veteran-SM, 6-9 juni, Hälsingland
Alfta-Ösa OK bjuder först in till ultralång-SM, den 6 juni, för juniorer och seniorer. Därefter fortsätter de med sin årliga och högt uppskattade 3-dagarstävling Ösa-träffen, samtidigt som de arrangerar veteran-SM. Läs mer på Eventor under respektive tävling.


Veteran-VM 2019 går i och omkring Riga, Lettland. Sprint, medel och långdistans med inledande sprint- och skogskval. För att delta i VM måste du vara minst 35 år, men det anordnas även publiktävlingar där alla kan delta. Mer information finner du på länken ovan.


O-Ringen

Årets höjdpunkt för alla - stor som liten! O-Ringen är en femdagarstävling som 2019 pågår 21-27 juli, i och omkring Norrköping. För mer information och anmälan - följ länken ovan.


Bornholm Höst-Open, 25-27 oktober, DK
En härlig helg på Bornholm som inleds med sprint i Svaneke på fredagen och följs upp av två långdistanser, lördag och söndag. Klasser för alla. Resa och boende bokas med fördel via Team Bornholm - se länken från tävlingens hemsida: http://host-open.dk/


Jettemilen, 10 november, DK
Trevlig och välordnad tävling i ultralångdistans, med gemensam start, i Hilleröd. Klasser: HD14 och uppåt. Även två s.k. turistklasser finns. Mer information finner du här: https://www.ok73.dk/stævner/jættemilen 

 

Uppdaterad: 01 MAJ 2018 12:10 Skribent: Jannie Hagård
Epost: This is a mailto link

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: This is a mailto link

Se all info