Hoppa till sidans innehåll

Tävlingstips


På denna sida finner du kommande större tävlingar och evenemang. Sidan uppdaterats allteftersom. Saknar du något? Tipsa Magnus på e-postadressen nedan.

2018

Bornholm Höst-Open, 26-28 oktober, DK
En härlig helg på Bornholm som inlededs med sprint i Svaneke på fredagen och följs upp av två långdistanser, lördag och söndag. Klasser för alla. Resa och boende bokas med fördel via Team Bornholm - se länken från tävlingens hemsida: http://host-open.dk/ 

Jettemilen, 11 november, DK
Trevlig och välordnad tävling i ultralångdistans, med gemensam start, i Hilleröd. Klasser: HD14 och uppåt. Även två s.k. turistklasser finns. Mer information och anmälan här: https://oumorienteering.com/competition/jættemilen-2018 

 

2019

Veteran-VM 2019 går i och omkring Riga, Lettland. Sprint, medel och långdistans med inledande sprint- och skogskval. För att delta i VM måste du vara minst 35 år, men det anordnas även publiktävlingar där alla kan delta. Mer information finner du på länken ovan.

O-Ringen

Årets höjdpunkt för alla - stor som liten! O-Ringen är en femdagarstävling som 2019 pågår 21-27 juli, i och omkring Norrköping. För mer information och anmälan - följ länken ovan.

 

 

Uppdaterad: 01 MAJ 2018 12:10 Skribent: Magnus Linde
Epost: This is a mailto link

SOLs hemsida

     Våra Sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: This is a mailto link

Se all info