Hoppa till sidans innehåll

ROK 60 år


Firande av födelsedagen den 24 juli

finns många av klubbens medlemmar i Halmstad och deltar i O-ringen. Den 24 juli är en tisdag och 3:e etappen avgörs då och vi kan fira ordentligt på kvällen eftersom det är vilodag på onsdagen.

På kvällen samlas vi i Åled hos Maj-Britts dotter och har ett födelsedagskalas. Finessen med detta är att här finns möjlighet att vara inomhus för alla deltagande ROK-medlemmar.

Åled ligger c:a 5 km från O-ringenstaden. Vi avser att beställa mat från någon Cateringfirma och vi kommer att ta ut en kostnad för maten. Drycker tar vi själv med oss. Vi tar oss till Åled med samåkning eller buss, men sådana detaljer hinner vi reda ur när vi finns i Halmstad. Alla medlemmar är välkomna även om man inte deltar i O-ringen. Det är inte alltför långt mellan Svalöv och Halmstad.

För att delta i firandet på kvällen behöver vi ha en anmälan senast den 15 juli. Det går bra att göra den till Maj-Britt tel 0418-80704, 073-831 94 41 eller Lennart 0768-90 09 84.

 

Jubileumsskrift

Medlemssektionen har fått styrelsens uppdrag att planera firandet. Vi har också knutit Ingmar Tykesson till oss, för att hjälpa till med en jubileumsskrift. Till denna behöver vi ha bidrag, som speglar alla delar av vår verksamhet för alla åldrar. Vi tänker oss inte bara bidrag från hårt satsande orienterare, utan också från de som ser orienteringen för motionens skull och som trivs med den sociala samvaron i ROK.  Målsättningen är självklart att skriften skall vara klar till "födelsedagen" den 24 juli. Så sätt i gång och skriv. Trevliga foton gör sig också bra i en sådan skrift.

 

Jubileumsfest

Den stora händelsen i firandet kommer sedan att ske den 17 november på Torshall och information om denna kommer i kommande nummer av ROK-bladet.

 

Välkomna till ett år fyllt med kalas!

/ Medlemssektionen

Uppdaterad: 28 APR 2013 21:43 Skribent: Eva-Lotta Bengtslin

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info