Hoppa till sidans innehåll

Analysgrupp utsedd av styrelsen

31 AUG 2009 09:05
Styrelsen utsåg på senaste mötet en grupp av medlemmar som skall analysera hur de två åren av tävlingssamarbete inom ramen för SOL har fungerat och vad medlemmarnas synpunkter är för framtiden.

  • Skapad: 31 AUG 2009 09:05

Gruppens uppdrag är följande:

 

-          utvärdera den period av tävlingssamarbete (Skåneslättens OL) som ROK deltagit i under snart 2 år, och beskriva hur medlemmarna i ROK tycker detta har fungerat ur ett klubb perspektiv och ett medlemsperspektiv.

-          belysa hur framtiden skulle kunna se ut i tre tänkta scenarier – 1)försöksperioden övergår till fullständigt samarbete = alla tävlar för SOL , 2)försöksperioden övergår till att vissa tävlar för SOL andra för ROK, 3) försöksperioden övergår till att ROK lämnar tävlingssamarbetet

 

I gruppen ingår Lennart Svensson, Jannie Hagård, Niklas Olsson, Olof Barr och Jan Lenning. Jan Lenning är utsedd att vara sammankallande och gruppens resultat skall lämnas till styrelsen som ett underlag inför höstmötet, där föreningens medlemmar skall besluta om vilken väg ROK skall ta i detta samarbete. Höstmötet är planerat till den 2:a advent.

 

Gruppen kommer att genomföra ett antal intervjuer av medlemmar för att samla information till utvärderingen samt för att kunna belysa de olika scenarierna. Alla medlemmar är även välkomna att kontakta medlemmarna i analysgruppen med sina synpunkter

Skribent: Christina Segerslätt

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info