Hoppa till sidans innehåll

Knutsfesten 2011

17 JAN 2011 08:56
Med dans kring granen, jullekar och julklappar blev många pristagare premierade på vår Knutsfest i församlingshemmet i Billeberga i söndags.
  • Skapad: 17 JAN 2011 08:56

Aktiviteterna har varit mycket omfattande under 2010. 30 talet medlemmar som deltagit mer än 15 gånger under sommarträningarna fick fina flaskunderlägg i tenn med gravyr.

 Eva Tykesson tilldelades 1000 tävlingars pris vilket även Klas Tykesson uppnått i klubbens historia. Jakob och Christina Segerslätt  fick 500 tävlingars pris efter 15 år med orientering.

 SE-bankens vandringspris till bästa poängplockare bland skånska orienteringsungdomar blev Adam Segerslätt. Helds vandringspris till bästa junior med goda tävlingsresultat blev Hugo Mattsson, som även framröstades av medlemmarna till NST-kannan för goda resultat och gott kamratskap.

Bernhard Mattsson fick 500:- som uppmuntringspris ur Ture Jönssons minnesfond, då han på bara ett år i orientering har gått från nybörjare till att konkurera med de bästa i sin klass och även tagit en silvermedalj i stafett-DM.

Vinterträningarna som är öppna för alla fortsätter nu med gympa på tisdagar i Kågeröd, spinning på torsdagar i Svalöv och skidåkning vid klubbstugan i Teglaröd på Söderåsen, kolla hemsidan.

 

Lite bilder från knutsfesten.

Knutsfestens alla pristagare!

 

Erik Barr-Zeilon H14, Adam Segerslätt H12 och Erik Lennig H16 som alla blev totalt näst bästa skåningar under året i respektive klass.

 


Bernhard Mattsson fick ta emot Ture Jönssons minnesfond och
500:- för sina goda insatser under året.

Skribent: Jakob Segerslätt

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info