Hoppa till sidans innehåll

Radiosportens Jerringpris

19 DEC 2011 19:49
Helena Jansson klarade kvalet och är nu bland de åtta "finalister" som finns kvar att rösta på ända fram till Idrottsgalan den 16 januari. Har du inte redan röstat är det läge att göra det nu!
  • Uppdaterad: 21 DEC 2011 08:14Helena Jansson har de senaste fyra åren skakat om orienteringens världselit. Bara 26 år gammal har hon redan vunnit tre Europamästerskap och i år kammade hon hem sitt andra VM-guld och medalj i samtliga fyradistanser och blev därmed VM-drottning. Att ha lyckats med detta vid sidan av sina läkarstudier är en otrolig prestation men att även avsluta säsongen med att vinna den totala världscupen är en bragd. Att gång på gång sätta Sverige på kartan måste belönas. Det är dags att visa vår tacksamhet. Genom att tillsammans rösta på Helena Jansson får vi inte bara en värdig vinnare av Jerringpriset, vi lyfter även fram en förebild för unga idrottare. En förebild som med stor sannolikhet kommer att belöna det svenska folket med fler medaljer i framtiden.
(Källa: www.rostapahelena.com)

Den 16 december gjordes en första sammanräkning - "startelvan" reducerades till åtta finalister som därefter finns kvar i striden ända in i galakvällen. Bland de åtta finns Helena Jansson!


Rösta nu!

Skribent: Jannie Hagård

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info