Hoppa till sidans innehåll

Sommarfest 22 augusti

30 JUL 2009 18:02
Välkommen på sommarfest 2009 med knytkalas, musik och allsång på Djurups gård. Anmälan dig snarast till Annelien.
  • Uppdaterad: 15 NOV 2011 00:06

Vi träffas den 22 augusti kl 17.00 hemma hos Annelien på Djurups Gård mellan Bialitt och Konga. Vid ankomst får gästerna aktivera sig i väntan på något gott. Vi ställer, liksom förra året, till med knytkalas och hjälps åt att ta med all den goda maten till festen. Man kan ta med Sött eller Salt. Salt innebär tex: pajer, potatis-, pasta- eller grönsallad, kassler, rostbiff, kyckling drumsticks, kalla såser, bröd, smör, ost, eller andra tillbehör etc. Sött innebär såklart efterrätt som tex kladdkaka, äpplepaj, kanelbullar, glasstårta eller fruktkorg etc. Det finns möjlighet att värma sin maträtt i ugn, men det bästa är om man tar med mat som kan ätas kall.

 

ROK bjuder gästerna på läsk, lättöl och vatten till det salta, samt kaffe och te till det söta. Dessutom utlovas musik och allsång. Gästerna tar med egen tallrik, bestick och dricksglas – det blir enklast och trevigast så. Om man önskar alkoholhaltiga drycker tar man med detta själv och ser även till att man har en chaufför med sig.

Under kvällen kan barnen springa omkring och leka och utforska hagarna och skogen runt gården, så Sommarfesten passar lika bra för stora som för små!

 

Vi vill att du anmäler dig och dina nära och kära snarast! med önskemål om du vill ta med Sött eller Salt. Meddela samtidigt om du behöver specialkost. Därefter meddelar vi vilka som kommit med i Salta laget och vilka som är med i Söta laget.

Gör din anmälan helst via e-post till Annelien van der Tang This is a mailto link

Upplysningar lämnas av Annelien på tel 0413-722 09 eller 0705-45 63 99

 

Välkomna till festen!

 

Medlemssektionen

 

Skribent: Eva-Lotta Bengtsson

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info