Hoppa till sidans innehåll

Sommarfest 27 augusti

13 AUG 2011 21:15
Välkommen på Sommarfest 27 augusti med knytkalas, musik och allsång på Södra Djurups gård. Vi börjar kl 17.00. Anmäl ditt deltagande till Maj-Britt!
  • Uppdaterad: 15 NOV 2011 00:04

Vi håller till som tidigare år hos Annelien på Djurups gård mellan Bialitt och Konga. Tillsammans gör vi en kall buffé som består av pajer, sallader med tillbehör och söt efterätt.

Exempel på buffémat: Pajer, sallader (potatis, pasta, grön), kassler, rostbiff, kyckling, fisk, kalla såser, smör, bröd, ost.
Exempel på sött: Kaka, äppelpaj, kanelbullar, tårta, frukt.

OBS. Ingen mat som behöver uppvärmning.

 

Klubben bjuder på lättöl/vatten och kaffe/te. Övriga drycker (om så önskas) samt servis (tallrik, bestick, glas, mugg eller kopp till kaffe/te) tar du själv med. Om du har behov av någon slags specialkost är det enklast att du själv tar sådan kost med dig.

Medan vi samlas börjar vi med en tipsrunda och några aktiviteter såsom lekar/spel. Så äter vi och njuter av den goda maten och sjunger lite allsång.

Alla, stora som små är välkomna. Det finns möjligheter för barn att springa omkring och leka.

 

Vi behöver din anmälan senast söndagen den 21 augusti. Och då berättar du också vilken mat du helst bidrar med. Ta med dubelt så mycket mat som du själv tänker äta - är du i det salta laget så ska du ha med mat även till en person i det söta laget, och tvärtom. Vi sammanställer och lämnar besked om du kom med i salta eller söta laget, så att vi får en omväxlande och intressant meny.

Anmälan gör du till Maj-Britt Byström helst via e-post This is a mailto link eller tel. 0418-80704, 073-8319441. Upplysningar lämnas av Maj-Britt.

VÄLKOMNA!

/ ROK Medlemssektionen

Skribent: Eva-Lotta

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info