Hoppa till sidans innehåll

U-Natta

31 OKT 2011 19:50
Tävlingsledaren vill rikta ett stort TACK till alla funktionärer.
  • Skapad: 31 OKT 2011 19:50

Detta stora tävlingsarrangemang för ROK och OK Silva kan vi nu stolt lägga bakom oss. När jag tog på mig rollen som tävlingsledare så försökte jag se helgen framför mig från ungdomarnas sida. Tävlingsplatsen med Odengården och samarbetet med Alf Bengtsson där har underlättat väldigt mycket. För att en tävlingsplanering skall bli så här lyckad måste det finnas några huvudfunktionärer med ett stort brinnande intresse. Därför vill jag tacka några speciellt förutom hustrun förstås.

Marie Markholm, ni som ännu inte lärt känna henne, gör det för ni kan inte ha undvikit denna makalösa kraft som samtidigt som är egenföretagare och driver presentaffär i Willyhuset i Lödde. Marie är Silvait tävlar för SOL och har ett förflutit från OL gymnasiet i Olofstöm.

Christina Olsson är lite som Klas, jobbar mer heltid med orienteringen och får mycket saker gjorda som vi alla får stor glädje av. Ge dem en kram nästa gång. Viktigast av allt var bra banläggning som Erik Lenning, ung som han är, jobbat mycket bra med! Inget datatekninskt strul och där är Roland Natanaelson en lugn och stensäker funktionär, mycket proffsig.

Markan har nu fått Lisa Olsson som chef i några år och det går som på räls med nybakade bullar, våfflor, sillamackor och alltid med ett stort leende på läpparna, sådant ger positiv energi.

Markan levererade ett mycket bra ekonomiskt resultat vilket även hela arrangemanget gjorde. Med två positiva och nöjda juryrapporter så får alla som känner sig delaktiga vara mycket nöjda, från start, kontrollutsättningar till mål. Inget blir bättre än svagaste länken.

Återigen ett STORT TACK för alla funktionärers insatser!

Sten Segerslätt/tävlingsledare

Skribent: Eva-Lotta

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info