Hoppa till sidans innehåll

Vilken fantastisk Orienteringshelg!

02 OKT 2017 16:45
  • Uppdaterad: 02 OKT 2017 16:46

Otroligt mycket fin orientering har genomförts i helgen.

Avslutningen av världscupen i Schweiz som direktsändes på SVT i en kanonbra produktion med Mats Troeng och Jacob Hård som gjorde ett kanonjobb. Fredagen var inte riktigt den som vi svenskar varit vana vid med ingen svensk på pallen. Lördagen gick betydligt bättre med fantastiska prestationer från Svenska landslaget med Toves totala seger i världscupen som absolut höjdpunkt

Söndagen fortsatte för landslaget med Sprintstafett där Sveriges andralag tog segern. Laget bestod av Helena Bergman, Martin Regborg, Oskar Sjöberg och Sara Hagström. Förstalaget gjorde tyvärr en felstämpling och diskades.

Landsslaget har även varit representerat på JEC, Junior European Cup som gick av stapeln i Österrike, där Skåneslättens Lisa Jonsson-Nordin var uttagen och fick till en 23:e plats i Sprint. Bra jobbat!

På hemmaplan var det dags för avslutning av ungdomsserien, med Unatta och Ungdomsstafett. Mer om detta evenemang kommer snart på Skåneslättens hemsida. Men värt att nämna är Anna Benattis Guld i D12. Stort grattis!

Bra jobbat till alla ungdomar som under säsongen tävlat och samlat poäng. Skåneslätten hamnade 2:A plats i Ungdomens Elitserie, slagna av Lund, med endast 8 poäng!

Skribent: Magnus Linde
Epost: This is a mailto link

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info