Hoppa till sidans innehåll

Nya klubbkläder

04 FEB 2021 18:25
Nu finns klubbkläder för utprovning av storlekar. Senaste beställningsdatum för denna omgång är den 7 februari.
  • Uppdaterad: 04 FEB 2021 18:25

Nu finns det kläder på Traneröd för storleksprovning inför beställningen av våra nya klubbkläder. De är lite små i storlekarna så därför är det bra att prova så de passar. Vi hänger dem i vårt uterum så kan ni komma och prova när ni vill. Kontakta Eva på 070-6982096 eller Ingmar på 070-5282096 så hjälper vi er. Det går att prova till och med den 7 februari. Ni kan även använda storleksguiden här nedan.

Klubben kommer att sponsra med 50% på första beställningen, så passa på nu. En jacka kommer att kosta er 325-425:- beroende på tygkvalitet, byxor 290-360:- samt tävlingströja ca 160:-.

Välkomna med er beställning.
Ring eller maila This is a mailto linkKlubbjacka:Byxor till jackan:Storleksguide:Material:

WindShield  jacka

Truestory WINDShield TRÄNINGSJACKA är tillverkad av Windstopper tyg som är vindtät, vattentålig och samtidigt andas. 4-vägs stretchegenskaper garanterar stor passform och komfort av rörelse, därför är den lämplig för ett brett utbud av aktiviteter i blåsiga och hårda väderförhållanden. Det finns en liten ficka på bröstdelen av jackan vilket kan vara praktiskt för förvaring av småsaker. Jackan har reflexdetaljer, hakskydd, enhandsjustering i midjan och två fickor med dragkedja på sidorna.

Vårt pris för denna variant blir ca 840:-, ditt pris blir 420:-.

Byxor i detta tyg går på 720:-, ditt pris blir 360:-.

Shield jacka

Truestory Shield WARM-UP JACKa är tillverkad av superlätt vattenavvisande mikrofibertyg som är mjukt och andas. Bästa valet för uppvärmning före högpresterande aktivitet eller tävling. Warm-up jacka har en justerbar midja för bättre passform , ventilationslucka på baksidan, reflekterande detaljer på framsidan och två dragkedsfickor. Levereras med valfri bröstficka.

Vårt pris för denna jacka ligger på 640:-, ditt pris blir 320:-.

Byxor i detta material betalar du 290:- för.

Tränings/ Tävlingströja

Truesttory ELITE O-SHIRT är gjord för dig som tillbringar mycket tid med att träna i skogen. Denna orienteringsskjorta har en perfekt ergonomisk form och den är speciellt utformad för orienterare, men vi rekommenderar den också till löpare. Hela ryggen är tillverkad av mesh tyg för att säkerställa bästa möjliga kylning under löpning. Toppen har en kort dragkedja och låg krage runt om. 

Vårt pris på denna tröja ligger på 320:-. Ditt pris blir 160:-

Skribent: Tina Hagård
E-post: Adressen Gömd

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info