Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gamla gästboken"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gamla gästboken


Välkommen till Rävetofta OKs gästbok!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
3 december 2009 19:51 av Anders Lindkvist

Meterna välter inte ROK

Nuvarande 3 eller framtida 6 meters väg torde väl inte ha någon avgörande betydelse för orienteringen för ROK? Arealen skog på Söderåsen som tvingas övergå i väg lär vara rätt marginell i förhållande till helheten.
Under den tid ROK hittils har haft nybörjarträning så har ju risken för isbildning, på marken eller på möllornas vingar varit obefintlig. Om ROK inte ändrar nybörjarträningarna till vintertid torde detta faktum inte förändras.

2 december 2009 20:23 av Erik Alnervik

kvarglömt

Hej!
Jag tror jag glömde ett par blåa överdragsbyxor, NoName, på CSAB. Något som ni hittat?

2 december 2009 14:02 av Emil

6m...

...vägar är rätt mycket...tänk på vägen till teglaröd, den är väl max 3 m bred...men det är väl inga problem vi kan väl passa på och söka bygglov för ett 4 våningshotell/spa när vi ändå är igång...

2 december 2009 13:34 av Magnus

Samrådmötet

Var på samrådsmötet eller snarare skärmutställningen på kågerödslund igår.
På en av skärmarna stod ganska tydligt att viss friluftsaktivitet såsom orientering påverkas negativt.

-Vägarna kommer att behöva vara 6 m breda, plus att man behöver ta ner en del skog för att ställa upp kranen som ska sätta ihop verken. Alltså kommer rättså mycket av skogen i "parken" försvinna.

-Vill man att nybörjare ska riskera att få isprojektiler på sig?

Avslutningsvis kan jag väl konstatera att på många

1 december 2009 21:53 av christina o

ELIT-TRÄNING 12/12

För er som vill träna elit-banor med elitare från Moldavien! Det blir H21E/D21E medeldistans i Vargadalen med tidtagning. En chans att möta elitare från annat land och knyta kontakter. Start 11.00 i Vargadalen lördagen den 12/12. Anmäl er till mig.

1 december 2009 21:27 av Eva-Lotta

NST-kannan

ROKs vandringspris "till ungdom eller junior för goda resultat och gott kamratskap".
Planen är att klubbens seniorer på höstmötet röstar om vem som ska få priset för 2009.

1 december 2009 15:48 av Peter

BROLOPPET

stänger för anmälan i dag klockan 18!! SÅ SKYNDA....
www.broloppet2010.se

1 december 2009 11:42 av Emil

Natur vs männsikan

Stormar är från naturen, men betong, armeringsjärn och bygge av vindkraftverk är val av människan...Dvs går inte att jämföra...
"ett kärnkraft heter det - rättelse från förra inlägget"

1 december 2009 11:37 av Emil

Allemansrätten...

Glöm inte staten har ägt rätt mycket skog...Om det blir för mycket intrång på dessa värden för allmänheten i stort finns risk att återgång...Dvs äga med ansvar. Då Söderåsen är av riksintresse om tillgång till natur är en självklarhet i Sverige, så vore det djupt olyckligt när man inte försöker undvika att ställa två stora intressen mot varandra...Som att bygga en nytt kärnkraft i sthlm centrum just för en markägare vill det...Nej vi behöver andningshål i Skåne så lägg hellre det ute i havsmiljö

1 december 2009 09:31 av Anders S

ROK..

...KAN väl ha den synpunkt som majoriteten av medlemmarna anser att den ska ha, vilken det än må vara. Jag är väl dock av uppfattningen att denna endast bör vara pragmatiskt orolig för projektet, snarare än öppet kritisk då, som alla vet, vi alltid haft ett acceptabelt samarbete med W. Personligen så undrar jag varför det är rimligt att vi ska göra ett så drastiskt avkall på vår nybörjarträning pga nånting som inte kommer oss till gagn det minsta, eller det kanske är det som det gör?

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info