Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gamla gästboken"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gamla gästboken


Välkommen till Rävetofta OKs gästbok!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
5 december 2009 11:58 av Anders Lindkvist

Lyft blicken ännu mer!

Vad ser vi då? Jo, att alla orienterare är gäster i olika markägares skogar. En otrolig förmån och inte en rättighet! Som gäst på en tillställning ska man vara glad för att ha blivit inbjuden och ska kanske inte ha för många synpunkter på vare sig dukning, bordsplacering, mat, eller dryck?

4 december 2009 21:16 av Emil

Lyft blicken...

...och vad ser vi väl där...? en Jätte propeller...
Hellre ett Barsebäck vid havet än 16 Möllor i skogen!!

4 december 2009 20:56 av Anders Lindkvist

Lyft blicken!

OL är en fantastisk sport! Trots detta har vi tappat väldigt många aktiva de senaste 20 åren. Även utan vindmöllor. Kanske många inte vill ut i skogen och skita ner sina bilar? Men orientera ändå? Se på alla närtävlingar. Förnyelsetid?Riksdagseninghet att ej bygga nya kärnkraftverk, ej nystarta Barsebäck och ej bygga ut älvarna. Vi vill orientera och samhället vill ha mer förnybar energi. Förnuftiga lösningar bör var möjliga. Sikta på framtidens OL! Anser en som har knäskada i likhet med Bull.

4 december 2009 20:54 av Emil

Velat...

Det sägs att Centern alltid velat...men här vill de ju äntligen något bra :-)

4 december 2009 20:09 av Peter

Info med anledning av debatten

"Centerpartiet säger NEJ till vindkraftsetableringen på Kågerödsåsen.

Vi anser att den föreslagna placeringen på Kågerödsåsen är olämplig.

Området klassas som riksintresse för naturvård (N48), och detta kommer att innebära alltför stora ingrepp i den miljö som är skyddad enligt svensk lag. Söderåsens natur har ett nationellt värde och ska skyddas för kommande generationer.

Rolf Svensson, ordf Centerpartiet"

4 december 2009 17:02 av Emil

Vinterträning...

..har vi ju, samt tomteorientering, men även Skidåkning...vissa vintrar upp till 10 helger andra kanske bara två...så kontentan blir...Allt flyttas till Klåveröd med omnejd och Teglaröd tynar bort...synd bara vi (Sten mest senaste åren) lagt jobb med Bastu och renovering...för ingen mening att vara där om Vindkraften är där...

4 december 2009 10:19 av Anders S

Detta..

..börjar bli parodiskt, att klubben inte kan enas kring att detta i huvudsak är negativt..nåväl.
Vägar, var det ja. Om man accepterar vägarnas bredd, som vissa verkar ha enklare för än andra så kan man även i samrådsunderlaget läsa att vägarna ska "förstärkas, breddas och rätas ut". "Breddas" är redan avhandlat. "Rätas ut" innebär att mer väg måste anläggas där svängarna/kurvorna är ~90 grader. "Förstärkas" innebär att vägarna mer kommer att likna en makadamklädd banvall. "Knäskador", sa Bull..

3 december 2009 19:51 av Anders Lindkvist

Meterna välter inte ROK

Nuvarande 3 eller framtida 6 meters väg torde väl inte ha någon avgörande betydelse för orienteringen för ROK? Arealen skog på Söderåsen som tvingas övergå i väg lär vara rätt marginell i förhållande till helheten.
Under den tid ROK hittils har haft nybörjarträning så har ju risken för isbildning, på marken eller på möllornas vingar varit obefintlig. Om ROK inte ändrar nybörjarträningarna till vintertid torde detta faktum inte förändras.

2 december 2009 20:23 av Erik Alnervik

kvarglömt

Hej!
Jag tror jag glömde ett par blåa överdragsbyxor, NoName, på CSAB. Något som ni hittat?

2 december 2009 14:02 av Emil

6m...

...vägar är rätt mycket...tänk på vägen till teglaröd, den är väl max 3 m bred...men det är väl inga problem vi kan väl passa på och söka bygglov för ett 4 våningshotell/spa när vi ändå är igång...

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info