Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gamla gästboken"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gamla gästboken


Välkommen till Rävetofta OKs gästbok!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
10 juni 2009 17:28 av Christina

Sommarserien

Roligt med lite ny terräng på sommarserien. Jag kände inte igen mig på så många stälen. Sportident gör att man skärper sig. T.o.m. Adam tog träningen på allvar.
Det finns inget dåligt väder dessto skönare att duscha efteråt.

10 juni 2009 13:47 av Christina O

Tuffa backar med fin terräng

Tack för en bra träning med SI, kurvor och dusch. Fantastiskt. Vilket jobb ni hade lagt ned. Jag lydde Eriks råd och tog långa rundan.

10 juni 2009 11:56 av Jan med familj

Energi till nya utmaningar

Tack - utmaningar i lagom doser och på hanterbara nivåer (höjder) ger energi - så smart fungerar vi människor. Vi lärde oss också mycket nytt på detta!
Kul att så många som 32 st, från olika klubbar, kom och sprang trots det kyliga vädret. Av kommentarer från flera löpare att dömma, känns det som att området runt Högsta punkten bjuder på fin terräng o nog har mer att ge.

10 juni 2009 09:20 av Sten

Klubbutveckling

Tack till hela familjen Lenning som håller sommarserien på en så "hög" nivå. Hoppas att det ger energi till fler att anstränga sig för en fortsatt bra sommarserie.

9 juni 2009 20:29 av Klas

Kyligt med droppar

Tack för all den energi som familjen Lenning lagt ner på träningen vid Skånes Högsta punkt.

8 juni 2009 15:46 av Jan

Höghöjds OL

Det blir sportident - glöm inte pinnen! Vi har lånepinnar med oss också.

8 juni 2009 10:10 av Christina

Unionsmatchen

Unionsmatchen är en ungdomstävling mellan 7 distrikt i Norge och Sverige. Skåne halkade in på ett bananskal för 2 - 3 år sedan då Halland frågade oss om vi kunde stötta dem med deltagare. Numera är Skåne/Halland ett lag. Bohuslän/Dal och Västergötland är de andra svenska distrikten.
Det är en bra träning för de skånska ungdomarna då det är bra terräng i en tid då vi inte har några tävlingar. I år går tävlingarna utanför Oslo.

8 juni 2009 08:04 av Klas

Skånes ungdommar

Det är så mycket som ordnas. Har funnit en liten notis om unionsmatch i Norge. Här representerar tydligen Erik Lenning Skåne/Halland. En fråga som jag inte fann svaret på hos Skånes OF är vad är Unionsmatchen ?

7 juni 2009 12:20 av Jan

EFTERLYSNING!

Vi efterlyser en rund karamell-burk som innehåller utrustning för att programmera våra ombyggda sportidentenheter. Hör av er så snabbt ni kan om ni har burken eller vet var den är. //Jan

3 juni 2009 23:45 av Fam Lenning

Höghöjds OL

Välkomna till Skånes Högsta punkt på tisdag, den 9 juni. Start 17.30-19. Banor i olika svårighetsgrad. Infart vid Magleröd. Vi hänger en OL-skärm nordost om Stenestad, på vägen mot Klippan.

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info