Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gamla gästboken"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gamla gästboken


Välkommen till Rävetofta OKs gästbok!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
19 januari 2009 10:36 av Emil

Tiomila...

Bra Christina att ni ger ypperliga träningstillfälle till 10-mila. Oavsett klubb så är det bra vi blir många som springer tävlingen. ROK har fortfarande tävlande från sin moderklubb, Silva har kanske inte det? Så min fråga är: Får man som medlem inte springa för OK Silva?
Mvh Emil

19 januari 2009 09:38 av Christina O

Vintercupen 25/1

Alla Rävetoftare är välkomna till Finnstorp, där vi kommer att ha Vintercupen den 25/1, start kl.10.00. Läs mer info på vår hemsidahttps://www3.idrottonline.se/default.aspx?id=163517
OK Silva hälsar er välkomna!

17 januari 2009 15:42 av Christina O

10-mila och stafetter

Kul att så många vill springa 10-mila och andra stafetter. Klart att vi skåningar ska visa oss på 10-mila detta år då det ska gå av stapeln här nere. Vår gemensamma tävlingsklubb SOL har plats till alla som vill springa stafett- och lagtävlingar. Vi kommer att ha minst 2 lag till 10-mila. Välkommen att springa med SOL i sinnet.

16 januari 2009 11:50 av Emil

sthlm....

Tack Eva Lotta, då stämmer det rätt bra...alltså Norrland...Allt över Småland är ju Sthlm+Norrland ;-)

16 januari 2009 10:54 av Eva-Lotta

ROK-blad

Årsmöte den 8 februari. Likt senaste åren är tanken att skicka ut dagordning+verksamhetsberättelsen till medlemmarna med ett ROK-blad innan mötet.
Övrig info för perioden februari-mars som ni vill ha med i detta ROK-blad bör ni maila mig så snart som möjligt, gärna senast måndag 19/1!
Emil> 10-mila har gått både i Hallsberg och Kolmården senaste åren, men det är nu första gången det går riktigt långt från Sthlm.

15 januari 2009 12:59 av Emil

Medlemmar + status

Kul med alla nya medlemmar i ROK :-)
Kanske ngn som är intresserad att springa för ROK i tiomila (de som inte kommer springa för SOL) Iaf så har jag kontaktat både Tykesson bröderna och Salomonsson bröderna. Kan bli kul om vi får fram riktigt många på den STORA tävlingen...som går utanför Sthlm för första gången - någonsin!!?

14 januari 2009 19:10 av Sten

Brödraskap

Det är med stor glädje att få hälsa fam. Olsson välkomna i Rävetofta OK. Min andre bror i OK Dacke är nog inte lika enkel att få över. Å andra sidan är han bäst på skidor med sina 30 vasalopp i bena.
Har vi några fler som Ni känner så är de oxå välkomna till Rävetofta OK ?
Mats köper gärna Bingolotter bara han slipper stå på torget och sälja då fryser han så.

13 januari 2009 22:54 av Mats Olsson

Två nya medlemmar

Hej
Vi, Mats o Susanne Olsson flyttar från Hässleholm till Furulund. Vad gör man med 5 min gångväg till OK Silva och en engagerad broder i Rävetofta? Jo vi lämnar HOK och går med i både Rävetofta och Silva för att tävla i SOL. Det känns som en bra kombination. Vi är trogna O-ringen sedan -95. I "vanliga" tävlingar kan vi dock bli flitigare. I HOK har vi stöttat med funktionärsskap och jag (Mats) har även testat tävlinsledarjobbet.
Vi ses i skogen / Mats o Susanne
PS HOK-dressar bortskänkes

12 januari 2009 21:34 av Sten

Välkomna Monica o Anders!

Fick ett mycket trevligt mail från fam.Kristensson/Åberg.
"Efter ett år med Rävetofta / Skånestlätten känns det naturligt även för oss att bli medlemmar i Rävetofta och springa för Skåneslätten.
Trots avståndet till Teglaröd med omnejd hoppas vi att kunna bidra med något i Rävetofta."

11 januari 2009 21:26 av Lena Olsson

Tack

Stort Tack till alla Er som arrangerade den trevliga Knutsfesten idag! Kul med holländskt spel och lite scharader samt dans kring Segerslätts gran under ledning av Bröderna Svensson.

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info