Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gamla gästboken"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gamla gästboken


Välkommen till Rävetofta OKs gästbok!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
20 oktober 2008 08:53 av ¤-orienteraren

Tryckfelsnisse i sin lustigaste form...

...var framme i slutet av mitt förra inlägg, klippte totalt bort slutet.

"Ett totalt sidospår gäller affischen här till höger, "Nattävling" eller "Natt-tävling" ser mer proffsigt ut, istället för det särskrivna som står där nu."

20 oktober 2008 08:49 av ¤-orienteraren

Alltid...

...lika kul att läsa olika subjektiva tolkningar av föreningsdemokrati.

Min subjektiva tolkning är att styrelsen representerar medlemmarna, och att åsikterna jag delat med mig av inte bara är mina egna utan delas av ett antal klubbmedlemmar - för vilka jag kan sägas vara en röst i styrelsen. Det var möjlighet att påverka min klubb, inte rättning i ledet, som jag hade som drivkraft för att söka mig till styrelseuppdrag i år.

Ett totalt sidospår gäller affischen här till höger, "Nattävling"

20 oktober 2008 08:35 av Ingmar

Demokrati

Självklart skall vi ha en öppen debatt i klubben och jag ser gärna en konstruktiv diskussion som leder verksamheten framåt, gärna i den riktning som vi gemensamt har bestämt oss för.

19 oktober 2008 22:19 av René

SOLen

Tänk positivt!!!
Vi skall vara glada över SOLen som alltid skiner över oss, bara lite moln ivägen då å då.

19 oktober 2008 20:31 av Peter Held

Demokrati

Är det farligt med en levande diskussion? Det är väl grunden i all demokrati. Så här står det på RF:s hemsida:
"Det optimala föreningsarbetet är att det i föreningen finns en mer eller mindre utvecklad informell demokrati, innebärande att medlemmarna även mellan årsmötena är aktiva i diskussioner om och hur de vill ha det i föreningen."
Givetvis har vi alla ett beslut att följa. Men eftersom det är ett försök på två år är ju debatten oerhört viktig, låt oss föra den utan att bli ovänner!!!!

19 oktober 2008 19:48 av Ingmar

Föreningsdemokrati

Med anledning av den debatt som förs här finns det anledning att påminna om grunderna i föreningsdemokrati. Årsmötet är klubbens högsta beslutande organ och när beslut tas skall det föras en ordentlig diskussion och argumenten värderas. När årsmötet sedan tar sitt beslut så är det viktigt att alla är lojala mot beslutet, vilket speciellt gäller styrelsemedlemmarna som har en speciell roll i föreningen. Låt oss nu glädjas åt och vara stolta över de framgångar våra medlemmar i ROK och SOL har haft

18 oktober 2008 09:07 av ¤-orienteraren

Gemenskapen..

..var väl det som man själv hade för ögonen på förra årsmötet när det sedvanliga "Någon däremot?" uppkom i frågan om SOL-satsningen, och man undvek att säga nåt - varpå något i stil med "Ett enhälligt årsmöte beslutade att ROK ska fullfölja SOL-satsningen." gladeligen basunerades ut i alla möjliga forum och sammanhang.
Jag har hela tiden haft en "leva och låta leva-attityd till det hela, och har det fortfarande. Det är just därför som sådana här artiklar, felciterade eller ej, är så stötande.

17 oktober 2008 21:40 av Jan Lenning

Värt att tänka på....

är om inte alla inlägg bl a här, som på olika sätt antyder att SOLs påverkan på moderklubbarna är negativ, äventyrar klubbgemenskapen och Rävetofta OK mer än vad SOL gör.
Jag föreslår här och nu att vi senast på höstmötet tar upp denna fråga och ventilerar den med fakta på bordet istället för spekulationer.

17 oktober 2008 18:55 av Gösta

Felciterad?

I artikeln i Skånskan uppges det att alla från ROK,Silva och Rngsjö tävlar för en och samma klubb.Skribenten eller dennes uppgiftslämnare tycks helt ha missat att det på fyrklubbs var 35 st som tävlade för ROK.Beträffande överlevnad kan man vända på frågan:Överlever moder-
klubbarna om SOL finns?Värt att tänka på?

16 oktober 2008 14:07 av Kolla här

Kolla här

är länken till den beryktade artikeln


http://www.skanskan.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081014/SPORT/65028516

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info