Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gamla gästboken"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gamla gästboken


Välkommen till Rävetofta OKs gästbok!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
19 oktober 2008 22:19 av René

SOLen

Tänk positivt!!!
Vi skall vara glada över SOLen som alltid skiner över oss, bara lite moln ivägen då å då.

19 oktober 2008 20:31 av Peter Held

Demokrati

Är det farligt med en levande diskussion? Det är väl grunden i all demokrati. Så här står det på RF:s hemsida:
"Det optimala föreningsarbetet är att det i föreningen finns en mer eller mindre utvecklad informell demokrati, innebärande att medlemmarna även mellan årsmötena är aktiva i diskussioner om och hur de vill ha det i föreningen."
Givetvis har vi alla ett beslut att följa. Men eftersom det är ett försök på två år är ju debatten oerhört viktig, låt oss föra den utan att bli ovänner!!!!

19 oktober 2008 19:48 av Ingmar

Föreningsdemokrati

Med anledning av den debatt som förs här finns det anledning att påminna om grunderna i föreningsdemokrati. Årsmötet är klubbens högsta beslutande organ och när beslut tas skall det föras en ordentlig diskussion och argumenten värderas. När årsmötet sedan tar sitt beslut så är det viktigt att alla är lojala mot beslutet, vilket speciellt gäller styrelsemedlemmarna som har en speciell roll i föreningen. Låt oss nu glädjas åt och vara stolta över de framgångar våra medlemmar i ROK och SOL har haft

18 oktober 2008 09:07 av ¤-orienteraren

Gemenskapen..

..var väl det som man själv hade för ögonen på förra årsmötet när det sedvanliga "Någon däremot?" uppkom i frågan om SOL-satsningen, och man undvek att säga nåt - varpå något i stil med "Ett enhälligt årsmöte beslutade att ROK ska fullfölja SOL-satsningen." gladeligen basunerades ut i alla möjliga forum och sammanhang.
Jag har hela tiden haft en "leva och låta leva-attityd till det hela, och har det fortfarande. Det är just därför som sådana här artiklar, felciterade eller ej, är så stötande.

17 oktober 2008 21:40 av Jan Lenning

Värt att tänka på....

är om inte alla inlägg bl a här, som på olika sätt antyder att SOLs påverkan på moderklubbarna är negativ, äventyrar klubbgemenskapen och Rävetofta OK mer än vad SOL gör.
Jag föreslår här och nu att vi senast på höstmötet tar upp denna fråga och ventilerar den med fakta på bordet istället för spekulationer.

17 oktober 2008 18:55 av Gösta

Felciterad?

I artikeln i Skånskan uppges det att alla från ROK,Silva och Rngsjö tävlar för en och samma klubb.Skribenten eller dennes uppgiftslämnare tycks helt ha missat att det på fyrklubbs var 35 st som tävlade för ROK.Beträffande överlevnad kan man vända på frågan:Överlever moder-
klubbarna om SOL finns?Värt att tänka på?

16 oktober 2008 14:07 av Kolla här

Kolla här

är länken till den beryktade artikeln


http://www.skanskan.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081014/SPORT/65028516

16 oktober 2008 13:47 av Peter

Racketar o bollar

finns det säkert!

15 oktober 2008 22:15 av ¤-orienteraren

Nog för att journalister kan vara nyckfulla...

...men vad är det i så fall Ingela istället har sagt som förvreds till det som stod i artikeln då?

Vidare antyder artikeln att ALLA i de tre moderklubbarna springer för SOL. Detta är verklighet i Ringsjö, men i ROK är det som bekant inte alls så.

Vad SOL har bevisat är att det går att vinna mycket om man sätter många duktiga i samma lag.

Btw, badminton låter småfräckt, förutsatt att det finns rack att låna så är jag långt ifrån omöjlig..;)

15 oktober 2008 08:39 av Peter

Badminton

Jag har några lediga badmintonbanor i Båghallen, Svalöv, varje tisdag 17-18. Lagom uppladdning för gympan? Hör av er om intresse finns!//Peter

     Våra sponsorer

sparbanken_skane

SvalövsBostäder's hemsida

Postadress:
Rävetofta OK
Klas Tykesson, Göjegatan 72
26833 Svalöv

Kontakt:
Tel: 0705282096
E-post: klas.tykesson@outloo...

Se all info